Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση στην εκδήλωση της 3ης προπαρασκευαστής Δράσης Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) στον τομέα της Αγροδιατροφής

Κατηγορίες

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 9:00 πμ
ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
Τέρμα Π. Γρηγορίου και Νεαπόλως , 153 41 Αγία Παρασκευή, Αττική, Ελλάδα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση της 3ης Προπαρασκευαστικής Δράσης Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), που υλοποιείται στην Περιφέρεια Αττικής και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 9 π.μ.

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με εθνικούς και με τοπικούς φορείς, για την εξειδίκευση και την εφαρμογή της Περιφερει­ακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3).

Ο τομέας της RIS3 που θα εξεταστεί είναι αυτός του Αγροδιατροφικού Συμπλέγματος και ειδικότερα η έρευνα και καινοτομία:

  • στον κλάδο των οπωροκηπευτικών
  • στον κλάδο της κτηνοτροφίας
  • στον κλάδο της αμπελουργίας και της οινοποίησης.
  • στην βιομηχανία τροφίμων.
  • στο Αστικό Agrologistics και θαλάσσια μεταφορά.

Στην εκδήλωση θα εξεταστούν οι προτεινόμενες ιδέες και προτάσεις έργων, θα γίνει μια πρώτη επεξεργασία τους, θα αναλυθούν τα κύ­ρια αποτελέσματα, τα εμπόδια και οι δυνατότητες και το δυναμικό των προτάσεων. Σε συνδυασμό με τις προτάσεις που θα υποβληθούν, θα λειτουργήσουν παράλληλα εργαστήρια επιχειρηματικής ανακάλυψης όπου θα γίνει η αντιστοίχιση της πολιτικής έξυπνης εξειδίκευσης, ενώ θα συζητηθούν και οι διαθέσιμες επιλογές πολιτικής καθώς και οι δυνατότητες χρηματοδοτικής ενίσχυσης και υποστήριξης των έργων.

Η συμμετοχή σας θεωρείται σημαντική για την επιτυχή υλοποίηση του εργαστηρίου και θα πρέπει να επιβεβαιωθεί το συντομότερο δυνατόν ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

>> Εγγραφή και Υποβολή πρότασης <<

Σχετικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο: http://www.pepattikis.gr/eksipni-eksidikeysi/

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, επικοινωνήστε με το 213.150.1510

(Κα Τσομπανισάκη)

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ